Central Sinaia, Vila zona insorita cu teren 1100mp, D-30ml

Central Sinaia, Vila zona insorita cu teren 1100mp, D-30ml
Vanzare 524,900EUR - Case / Vile
RH-36517-property 143 mp 5 Camere 4 Bai 1890 An constructie

Ideal investitie – proprietate situata in zona centrala, cu teren de 1150 mp si o deschidere de 30 ml la drum principal astfaltat, cu o cladire deosebita, monument arhitectural cu un istoric interesant (doar 3 proprietari) si cu o structura foarte solida – piatra de munte si pereti grosi din caramida arsa, zone vitrate mari si camere inalte – renovata si bine intretinuta de proprietarii actuali.
Proprietatea are o deschidere la drum principal de peste 30ml, terenul generos este pozitionat pe versant, fiind terasat, astfel incat pe langa expunerea solara deosebita, pe toata durata zilei, se bucura si de o priveliste montana de exceptie. frumoasa in orice anotimp
Cladirea este usor retrasa fata de drumul principal, fiind pozitionata un pic mai sus fata de drumul principal, pe versant – este configurata pentru a acomoda 2-3 familii, fiecare cu intrarea distincta.
Imobilul are si demisol si pivnita pe toata amprenta (cu arcade superbe din caramida arsa si cu temperatura constanta, fara umiditate), iar podul a fost interesant amenajat.
Plus valoarea proprietatii o reprezinta terenul generos, cu deschiderea de 30ml la drum principal. Si totodata faptul ca este intr-o zona cu mult soare si linistita, cu acces la toate utulitatile, majoritatea proprietatilor fiind bine intretinute, noi sau in curs de transformare in pensiuni/hoteluri.

Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie telefonic si/sau in timpul intalnirii pentru vizionare.

Detalii

  • Contorizare: Contor căldură, Contor electric, Contor gaz
  • Dotări: Cabină de duș, Cadă, Dressing, Frigider, Hotă, Mașină de spălat rufe

Proprietati similare