Marasesti – Unirii, singur curte, 5 locuri parcare, metrou Unirii 500m

Marasesti – Unirii, singur curte, 5 locuri parcare, metrou Unirii 500m
Vanzare 415,000EUR - Case / Vile
RH-26768-property 420 mp 12 Camere 6 Bai 1939 An constructie

Va prezentam in exclusivitate, o vila interbelica, solida, cu subsol inalt cu bolte superbe din caramida aparenta si plansee solide din beton armat, situata intr-o zona linistita si frumoasa de case, din str Concordiei, intre Calea Serban Voda si Bd-ul Marasesti, la aproximativ 7 minute de mers pe jos de pta Unirii.
Proprietatea se desfasoara pe 3 nivele – 2 pivnite inalte, un apartament de 4 camere la demisol, un apartament de 5 camere si 2 bai la parter, un apartament de 4 camere si o baie la etaj, un apartament de 2 camere la mansarda si potential de amenajare pentru podul inalt, din zidarie si lemn intr-o zona open space sau birou. Casa beneficiaza si de 2 scari de acces, una principala si una de serviciu si de un teren liber (curte libera) de aproximativ 164mp, fiind pozitionat in lateralul imobilului, prezentand potential de amenajare atat pentru parcare masini, cat si pentru zone de relaxare.
Dintre beneficiile proprietatii as enumera:
– camerele inalte, luminoase si spatioase (peste 4m),
– compartimentarea circulara a apartamentelor;
– 2 terase de peste 7mp si a balcoanelor tip logie din dormitoare (mai putin la demisol si mansada);
– 2 scari de acces in imobil;
– structura solida a imobilului cu pereti grosi din caramida arsa si plansee de beton armat ce par a fi turnate recent.

Casa a fost partial izolata termic si necesita renovare la demisol, mansarda si pod. Acoperisul din tabla tip lindab si burlanele au fost recent schimbate si apartamentele de la parter si de la etaj se afla intr-o buna stare, avand nevoie de usoare imbunatatiri si igienizare.
pentru mai multe informatii va stau cu drag la dispozitie cu programarea unei vizionari

Detalii

  • Contorizare: Apometre, Contor electric, Contor gaz
  • Dotări: Aer condiționat, Aragaz, Bideu, Cabină de duș, Cadă, Dressing, Frigider, Mașină de spălat rufe, Scară interioară

Proprietati similare