Pantelimon-Cernica – Vila LUX, zona noua de case, teren 1000mp

Pantelimon-Cernica – Vila LUX, zona noua de case, teren 1000mp
Vanzare 330,000EUR - Case / Vile
RH-23003-property 330 mp 6 Camere 4 Bai 2007 An constructie

Va prezentam o vila cu o arhitectura placuta, construita in stil clasic.
Imobilul este amplasat, intr-o zona verde (inconjurata de lac si padure), zona noua de case, la doar 5 minute de mers cu masina de Bucuresti. Proprietatea dispune de un teren de peste 1000mp, ce include zona de barbeque, gradina de flori si de legume, ramanand spatiu pentru orice amenajare aditionala a terenului.
Parterul este compartimentat optim: un living spatios (44mp), 1 bucatarie inchisa (14mp) cu zona de dining inclusa si cu iesire pe terasa de la parter de 12 mp utili (pe terasa se poate iesi si din living); o baie, un grup sanitar si multiple spatii de depozitare.
La etaj intalnim: o camera de peste 14 mp utili, 3 dormitoare (16mp, 17mp, 18mp), toate incluzand dressing si acces pe terasa de 13,5mp, o baie de aprox. 9mp utili.
Mansarda este inalta, din zidarie, partial amenajata si cuprinde: 2 dormitoare de oaspeti, o baie spatioasa.
Toate materialele si finisajele utilizate sunt de calitate si bine intretinute, casa vanzandu-se complet mobilata si utilata.
Pentru orice alte informatii va rugam sa ne contactati

Detalii

  • Contorizare: Apometre, Contor electric, Contor gaz
  • Dotări: Aer condiționat, Aragaz, Bideu, Cabină de duș, Cadă, Dressing, Duș exterior, Frigider, Mașină de spălat rufe, Mașină de spălat vase, Scară interioară, TV

Proprietati similare