Pipera- Sc Americana, zona noua in dezvoltare, curte 50mp, 2 locuri parcare

Pipera- Sc Americana, zona noua in dezvoltare, curte 50mp, 2 locuri parcare
Vanzare 125,000EUR - Case / Vile
RH-20092-property 105 mp 3 Camere 2 Bai 2020 An constructie

Va prezentam o vila de tip P+1+Pod, situata intr-un complex rezidential compus din 12 case – cate 6 case insiruite dispuse fata in fata – complex cu dublu acces securizat prin porti telecomandate, la doua strazi asfaltate.
Vila dispune de o mini zona verde in fata casei, cate 2 locuri de parcare exterioare, supraterane si o gradina/curte interioara proprie situata in spatele casei, de aproximativ50mp.
Dintre beneficiile acestui proiect as enumera:
– pretul atractiv pentru o casa pe pamant, cu un pic de curte – o alternativa interesanta fata de un apartament la bloc cu 4 camere
– Comision 0% si pret direct dezvoltator
– exista deja raport de evaluare bancara – fiind accesibil orice tip de credit – Noul Credit Prima Casa sau orice tip de Credit Ipotecar
– este pozitionata intr-o zona noua, in dezvoltare, din zona Pipera – Scoala Americana
– exista acces la toate utilitatile: gaz, curent, apa menajera
– pentru ca sistemul de canalizare este cunoscut ca fiind subdimensionat si neperformant – dezvoltatorul a luat decizia, ca pana la o dezvoltare a sistemului de canalizare actual sa implementeze strict pentru acest proiect o fosa bio, de capacitate foarte mare, pozitionata la intrarea in complex – lasand accesul de bransare imediata si la sistemul de canalizare existent in zona, insa neperformant momentan.
Arhitectura belgiana a proiectului – design nordic, minimalist – prezinta avantajul unei compartimentari optimizate si functionale, ce se va reflecta si in cheltuieli de intretinere mici:
La parter exista zona de zi ce permite accesul facil pe o terasa semi-acoperita, de aprox 10mp si accesul in curtea amenajata cu arbusti decorativi si gazon, de aproximativ 50mp.
Include: living si dining de aprox 29.77mpu, acces catre bucătăria deschisa (se poate inchide) de aprox 11.63mpu, un grup sanitar de 3.46mpu, un hol de acces de aprox 4.85mpu si casa scarii de aprox 2.81mpu
La etaj intalnim zona de seara, compusa din 3 dormitoare – doua dormitoare de peste 13 mpu, un dormitor matrimonial de 15.40mpu, o baie cu cada de aprox 4.55mpu, casa scarii este de 3.60mpu, hol de trecere de aprox. 2.70mpu si acces cu chepeng la un un pod cu inaltime mica, doar pentru depozitare.
– la cerere, intr-un buget extra pret vanzare, flexibil adaptat nevoilor si asteptarilor familiei, casa se poate preda complet mobilata si utilata, existand deja un designer de interior, cu experienta, dedicat acestui proiect
– tot la cerere, va oferim un sistem performant de filtrare a apei menajere la un pret atractiv, astfel incat apa plata sa nu mai reprezinte un efort si un cost suplimentar pentru familie.
Dintre dotarile existente ale casei, incluse in pretul de vanzare:
– Centrală termică Motan
– Aer condiționat Clivet
– Uși Porta Doors
– Interfon Genway
– Gresie + Faianță Orient Ceramic
– Sanitare Cersanit
– Baterii sanitare Ferro
– Trepte din lemn de stejar
– Porți acționate electric (telecomanda sau telefon)
Pentru mai multe informatii va stau cu drag la dispozitie.

Detalii

  • Contorizare: Contor electric, Contor gaz
  • Diverse: Telecomandă poartă acces auto
  • Dotări: Aer condiționat, Aragaz, Cadă, Dressing, Frigider, Scară interioară

Proprietati similare