Sinaia, liziera padure, acces auto, garaj, toate utilitatile

Sinaia, liziera padure, acces auto, garaj, toate utilitatile
Vanzare 231,000EUR - Case / Vile
RH-29840-property 300 mp 7 Camere 6 Bai 1 Locuri parcare 1995 An constructie

Va prezentam o proprietate interesanta, construita in anul 1995, amenajata si decorata in stil rustic, cu multe elemente din lemn, piatra si fier forjat, insa cu o structura solida din beton armat si cu acces la toate utilitatile.
Proprietarii actuali au utilizat imobilul ca si casa de vacanta a familiei, zona in care se afla proprietatea fiind foarte placuta – o zona retrasa si linistita de case noi, cu acces din drum asfaltat pe o strada pietruita cu circuit inchis (o zona cu imobile noi si placute) si aflata in apropierea centrului Sinaiei – la aproximativ 7 minute de mers pe jos de centrul, piata si zone comerciale.
Proprietatea beneficiaza de tot confortul unei rezidente premium: view placut, izolare fonica excelenta, aer curat, centrala pe gaze, seminee, sauna, bai pentru toate camerele.
Imobilul este de tip: Demisol Inalt+Parter+Etaj+Mansarda
Demisolul are o suprafata utila de 95mp si este compus din baie, sas ,sauna, baie, 2 dormitoare, living, camera
Parterul are o suprafata utila de 107 mp, fiind compus din: camara , baie, bucatarie, hol+casa scarii, living vestibul
si terasa acoperita
Etajul are o suprafata utila de 63 mp si este compus din: baie, sas, hol+casa scarii, 2 dormitoare si living
Mansarda are o suprafata utila de 61mp – compusa din: 2 bai, hol+casa scarii, 3 dormitoare
Proprietatea nu a mai fost locuita de 2 ani si necesita lucrari de amenajare atat la exterior, cat si la interior (schimbare instalatii, usi de exterior, tamplaria din lemn de la ferestre – de schimbat sau reconditionat, etc)
Finisajele existente imbina stilul rustic cu cel clasic tamplaria exterioara din lemn, lambriurile din lemn, scara imbracata in lemn si dusumeaua din camere, fiind intr-o stare buna.
Proprietatea se afla pozitionata pe un versant, fiind retrasa fata de drumul principal, accesul pana la casa (din zona garajului, unde se parcheaza masina), facandu-se pe o scara cu trepte din piatra, proiectata astfel incat urcusul sa nu fie foarte obositor – accesul in cauza se face pe langa o alta proprietate pozitionata stradal, in fata acestui imobil.
Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie telefonic.

Detalii

  • Contorizare: Apometre, Contor electric, Contor gaz
  • Dotări: Aragaz, Cabină de duș, Cadă, Dressing, Frigider, Mașină de spălat rufe, Scară interioară, Șemineu

Proprietati similare