Superb in detalii, Penthouse cu Vedere la LAC, 3/3, 2 loc parcare, boxa

Superb in detalii, Penthouse cu Vedere la LAC, 3/3, 2 loc parcare, boxa
Vanzare 899,900EUR - Apartamente
RH-34223-property 278 mp 1 Camere 3 Bai 2 Locuri parcare 2019 An constructie

Va prezentam spre vanzare o proprietate premium de tip penthouse, situata intr-un imobil tip Boutique din zona de N a Bucurestiului – Barbu Vacarescu – vedere frontala catre Lacul Tei-Floreasca.
Imobilul se afla in proximitatea Mall Promenada si a tuturor centrelor de Business din zona de Nord a Bucurestiului – Barbu Vacarescu – Floreasca-Pipera-Baneasa.
Este un imobil cu o arhitectura moderna, de tip Boutique, existand doar 6 apartamente in toata cladirea de doar 3 nivele si dotata si cu parcare subterana – sunt practic, cate 2 apartamente pe etaj – iar zona este usor retrasa fata de zgomotul stradal, fiind o zona noua, inconjurata de proiecte imobiliare noi, clasa premium.
De asemenea, a fost acordata o atentie deosebita amenajarii si utilarii, astfel ca pe langa cheltuielile de intretinere mult optimizate, proprietatrea se bucura si de toate privilegiile oferite de expunerea la lac si soare pe toata durata zilei – zonele vitarate generoase, acces facil catre terasa placuta – o adevarata vedeta a proprietatiii: in cei peste 128 mp exista dotari ce includ, bar, jacuzzi, zona pentru barbeque, semineu exterior si zona de dining.
Configuratia actuala este adresata unui cuplu, fara copii, ce doreste sa se bucure de intimitate si confort – zonele de zi, de relaxare/socializare si zona de seara fiind excelent delimitate.
Proprietatea este mobilata si utilata premium, arata exact cum apare in portofoliul foto – fiind mult mai placuta in realitate.
Pretul de lista include 2 locuri de parcare in subteranul imobilului si o boxa. In prezent este inchiriat – de aceea, orice vizionare se poate organiza cu min 48 h inainte.
Va stau cu drag la dispozitie pentru orice informatie suplimentara si/sau organizarea unei intalniri pentru vizionarea proprietatii.

Detalii

  • Contorizare: Contor căldură, Contor electric, Contor gaz
  • Dotări: Aer condiționat, Aragaz, Bideu, Cabină de duș, Cadă, Dressing, Duș exterior, Frigider, Hotă, Jacuzzi, Mașină de spălat rufe, Mașină de spălat vase, Șemineu

Proprietati similare