Ultracentral, ideal investitie, pretabil cabinet, birou, rezidenta, apart-hotel

Ultracentral, ideal investitie, pretabil cabinet, birou, rezidenta, apart-hotel
Vanzare 705,000EUR - Apartamente
RH-24103-property 600 mp 8 Camere 4 Bai 1910 An constructie

Va prezentam posibilitatea achizitiei unei proprietati superbe dispusa pe doua nivele – etaj1 si etajul 2, situata in Centrul vechi al Bucurestiului, zona pietonala.
Accesul pe proprietate se face direct din strada principala, o intrare frumoasa, distincta, prevazuta cu un hol de intampinare, o zona de receptie si o casa scarii lata, excelent conservata si renovata, din lemn masiv – intrarea in cladire fiind separata de spatiile comerciale situate la parterul imobilului.
Proprietatea se remarca prin spatiile generoase, camere inalte si zone vitrate mari, compartimentare atipica, circulara si elementele arhitecturale originale, frumos renovate si conservate.
Dintre beneficiile proprietatii as enumera:
– versatilitatea spatiului – poate fi utilizata atat ca rezidenta bifamiliala – 2 apartamente de 5 camere – cate 1 apartament pe nivel, de cate 300 mpc fiecare; sau activitate mixta – asa cum este utilizata in prezent – birouri/showroom si apartament rezidential;
– spatiul ar permite conversia si intr-un aparthotel – strada pe care se afla proprietatea fiind o atractie din punct de vedere turistic, existand la orice ora din zi si din noapte vad pietonal intens.
– modalitatea de plata este flexibila
– proprietatea se preda exact asa cum arata in poze – nu sunt randari – amenajarea fiind facuta in stil clasic
– toate instalatiile electrice, sanitare au fost schimbate
– cladirea a beneficiat de multiple imbunatiri pe durata exploatarii ei – de aceea nu apare listata in randul cladirilor cu risc seismic – are insa un raport de expertiza structurala de data recenta, proprietarul actual fiind interesat de un proiect de transformare a podului existent in spatiu locuibil
– la etajul 2, aproximativ 150mp sunt in curs de amenajare
– imobilul ar permite si extinderea spatiului locuibil pe verticala – prin transformarea podului existent in spatiu locuibil – proiect aflat in curs de autorizare.
Mai multe informatii pot fi oferite telefonic sau in timpul intalnirii pentru vizionarea proprietatii.

Detalii

  • Contorizare: Apometre, Contor electric, Contor gaz

Proprietati similare