Vila cu expunere solara,1000mp teren, langa padure si lac, acces metrou

Vila cu expunere solara,1000mp teren, langa padure si lac,  acces metrou
Vanzare 449,900EUR - Case / Vile
RH-36964-property 341 mp 4 Camere 3 Bai 2019 An constructie

Va prezentam o proprietate luminoasa, armonioasa prin design, calda si placuta, ideala pentru o familie cu copii care isi doreste pe langa confort si o casa cu teren generos – un refugiu in natura, cu aer curat filtrat de padure si lac – terenul de peste 1000mp bucurandu-se de o peisagistica perena, gradinita bio si zone de relaxare multiple.
Proprietatea prezinta si avantajul de a se situa la aproximativ 7min de mers cu masina de statia de metrou Pantelimon si la aprox. 30 minute de Pta Victoriei – Pta Unirii sau Universitate – fiind intr-o zona placuta, de case nou construite, spre Manastirea Cernica, insa pe partea cu lacul-complex Lebada,
De asemenea, zona se bucura de acces la toate utilitatile, iar strazile sunt in curs de reabilitare de catre Primarie (asfalt, trotuare, borduri)
Proprietatea se bucura si de un view superb la 360 de grade, de gradina cu gazon, flori, arbusti decorativi, brazi si pomi fructiferi pe rod, spatii de joaca pentru copii, zona de barbeque si o zona ce ar permite construirea unei piscine exterioare (daca se doreste)
Casa, dispune de spatii generoase, zone vitrate mari, o compartimentare functionala si placuta, cu zone de zi, de seara si de relaxare, bine gandite si excelent delimitate.
Parterul deserveste zona de zi, cu living generos, cu iesire pe terasa si gradina, cu o bucatarie inchisa, luminoasa in culori vii si spatioasa, ce include si zona de dining, camara si iesire pe o terasa. Tot la parter, exista si o camera – dormitor de oaspeti si o baie cu cabina de dus si casa scarii. La etaj sunt 3 dormitoare, fiecare cu baia ei cu geam, terasa si zone de dressing. La etajul 2 este zona de hobby a casei, existand o camera tip open-space si acces pe o terasa circulara, de peste 90mp, care ofera o priveliste placuta a proximitatilor, inclusiv lac si padure si de unde se poate admira, atat rasaritul cat si apusul. La subsol, exista pe langa camera tehnica – camera centralei pe peleti (a fost alegerea proprietarilor, insa se poate monta si o centrala pe gaze) – exista o camera de peste 60mp utilizata in prezent pentru sala de fitness/balet si o camera gandita pentru vestiar – spatiul are o temperatura constanta, motiv pentru care este pretabil si amenajarii unei crame.
Casa are un confort termic placut, beneficiind de un sistem de incalzire prin pardoseala, suplimentat si de prezenta unor radiatoare/calorifere si aparate de aer conditionat, in toate camerele. Se bucura de o luminozitate ideala, pe toata durata zilei, iar confortul fonic este unul deosebit.
Se preda complet utilata si mobilata cu mobilier si aparatura electrocasnica premium, intr-o stare foarte buna, fiind foarte putin utilizate.

In imediata vecinatate, exista scoli, gradinite, complexe comerciale de tip Lidl, Mega-Image, SelGros, Cora, etc, iar accesul spre Bucuresti sau aeroport, A2 si A3 este facil, fara ambuteiaje in trafic.
Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie telefonic sau in timpul intalnirii pentru vizionarea proprietatii.

Detalii

  • Contorizare: Apometre, Contor electric
  • Dotări: Aer condiționat, Aragaz, Bideu, Cabină de duș, Cadă, Dressing, Duș exterior, Frigider, Hotă, Jacuzzi, Mașină de spălat rufe, Mașină de spălat vase, Scară interioară, TV

Proprietati similare