Vila Exclusivista, langa padure, zona de case noi, eficientizata energetic

Vila Exclusivista, langa padure, zona de case noi, eficientizata energetic
Inchiriere 3,499EUR - Case / Vile
RH-23776-property 659 mp 5 Camere 4 Bai 1 Locuri parcare 2011 An constructie

Vă prezentam o proprietate armonioasa si placuta, in detalii, cu teren generos, amplasată într-o zona liniștită de case noi, din proximitatea pădurii Moțoc, ce se remarcă atat prin design-ul arhitectural deosebit, cu influențe mediteraneene, cat si prin calitatea premium a materialelor folosite și structura solidă (beton monolit).
Dintre beneficiile proprietății aș enumera:
– este o casă solară, cu zone vitrate generoase – orientarea zonelor de zi – SE și SV.
– grădina este perenă, matură, îngrijită și prevăzută cu sistem de irigație automatizat, alimentat cu apă din puț de mare adâncime
– lipsa poluarii aerului si a poluarii fonice
– luminozitatea naturală placuta și costuri de întreținere optimizate (panouri solare, încălzire în pardoseala, puț de adâncime, sistem irigație)
– acces facil către București – cel puțin 3 drumuri de acces (în curs de finalizare pasaj subteran).
– la demisol sunt amplasate: parcajul pentru 1 automobil (cu posibilitatea extinderii pentru parcarea a 2 automobile), sală de fitness, spaţii pentru hobby, spaţii tehnice şi auxiliare (centrală termică, hidrofor, spălătorie, cramă, pivniţă, debarale etc.). Accesul auto la demisol se realizează dinspre sud-est, prin intermediul unei rampe carosabile.
– parterul – este în fapt un Hoch-parter și include un hol de intrare mare cu dressing, birou orientat spre faţada sud-est, beneficiind de acces direct de pe terasă exterioară acoperită, un grup sanitar de serviciu, precum şi casa scării.
– hol de acces de suplimentar pentru zona centrală a faţadei nord-est, la nivelul casei scării dintre demisol şi parter.
– zona de living room, orientat atât spre sud-vest și luminos pe toată durata zilei, cât şi spre nord-vest, cu perspectivă spre gradina perenă superb amenajată și întreținută, zona de zi ce include șemineu, zona de bibliotecă-studiu, zonă pentru relaxare, loc de luat masa.
– în zona de nord şi nord-est a parterului (beneficiind de lumină constantă), au fost amplasate bucătăria şi dependinţele aferente acesteia (cămară, debara).
– atât din bucătărie cât şi din living se poate ieşi pe terasa parţial acoperită, situată la faţada nord-vest şi de aici, se poate coborî în grădina cu caracter mai intim, din spatele locuinţei.
Etajul 1 – include patru dormitoare, un hol de etaj generos, trei băi, balcoane, terasă și zone de dressing
– dormitorul matrimonial a fost amplasat în zona de nord-vest a etajului, orientat spre grădina din spatele imobilului, fiind prevăzut cu o zonă de dressing generoasă, două băi și o terasă cu dimensiuni remarcabile.
Etajul 2 este compus dintr-o cameră tip birou și o terasă circulabilă de peste 135mp – priveliște la 360 grade a zonei – versatila în utilizare.
– costurile de întreținere optimizate, sistem de încălzire prin pardoseala, panouri fotovoltaice, sistem de irigare automatizat, puț de mare adâncime, sistem vacuum cleaner pe nivel, curent trifazic.
– inchiriere imediata, pe termen lung
Vă stau cu drag la dispoziție pentru mai multe informații.

Detalii

  • Dotări: Aer condiționat, Aragaz, Bideu, Cabină de duș, Cadă, Dressing, Duș exterior, Frigider, Jacuzzi, Mașină de spălat rufe, Mașină de spălat vase, Scară interioară, Șemineu, TV

Proprietati similare