Vila lux, teren 800mp, bifamiliala, pretabila conversiei clinica, scoala

Vila lux, teren 800mp, bifamiliala, pretabila conversiei clinica, scoala
Vanzare 1,050,000EUR - Case / Vile
RH-26135-property 1000 mp 10 Camere 8 Bai 1 Locuri parcare 2011 An constructie

Va prezentam o proprietate exclusivista, de tip D+P+1E+Mansarda cu 800 mp teren, din zona de case Cutitul de Argint – Viilor.
Vila beneficiaza de o curte generoasa, cu locuri de parcare pozitionate in fata casei si acces securizat in curte, printr-o poarta telecomandata.
Proprietatea se bucura de o inaltime mult peste medie si de o arhitectura speciala, toate spatiile fiind generoase si luminoase – pe una din laturile cladirii, existand zone vitrate numeroase, fapt ce confera o buna luminozitate naturala.
Proprietatea este configurata, amenajata si utilizata in prezent ca o vila bifamiliala, avand 2 proprietari, insa se preteaza si conversiei in clinica, scoala privata sau utilizare mixta – birou/cabinet/rezidenta
Demisolul – este compus din camera tehnica, dublu acces din curte, spatiu open-space inalt si luminos de peste 200mp, camera/spalatorie, baie cu cabina de dus si casa scarii lata si inalta
Parterul: este un Hoch-parter, inalt si beneficiaza de un hol de intrare generos, luminos, inalt, un apartament de 2 camere de peste 200mp cu 2 bai, bucatarie open-space, semineu, jacuzzi, cu terasa inchisa de peste 15mp si o garsoniera distincta, pentru personalul administrativ/bona, cu baie proprie.
Etajul si mansarda – aprox 500mp – sunt utilizate in prezent de cel de-al 2-lea proprietar si sunt configurate astfel: un apartament de 5 camere – etaj1, cu 2 bai si o zona de hobby, relaxare la mansarda ce include si o terasa exterioara verde, ce se bucura de intimitate si o priveliste placuta a zonei de case.

Proprietatea se afla in proximitatea unor parcuri – 500m pana in Parcul Carol si max 10 min de mers pe jos pana in Parcul Tineretului si are acces facil catre statii de metrou (7min de mers pe jos) si la aprox 3 min de mers pe jos de alte mijloace de transport.

Pentru mai multe informatii, va stau cu mult drag la dispozitie.

Detalii

  • Contorizare: Contor căldură, Contor electric, Contor gaz
  • Diverse: Telecomandă poartă acces auto
  • Dotări: Aer condiționat, Aragaz, Bideu, Cabină de duș, Cadă, Dressing, Frigider, Jacuzzi, Mașină de spălat rufe, Mașină de spălat vase, Scară interioară, Șemineu, TV

Proprietati similare