Vila P+1E, complex case securizat, piscina, loc parcare, zona verde

Vila P+1E, complex case securizat, piscina, loc parcare, zona verde
Vanzare 330,000EUR - Case / Vile
RH-26848-property 160 mp 3 Camere 3 Bai 2007 An constructie

Va prezentam o proprietate superba, confort premium, situata intr-un complex securizat de case noi, din zona Dobroiesti-Fundeni. Este potrivita unei familii care isi doreste atat o casuta in care sa te simti in vacanta, in orice sezon, dar care totodata sa se afle in proximitatea zonelor de interes din Bucuresti.
Casa se remarca printr-o compartimentare placuta si functionala:
– la parter se afla zona de zi, prevazuta cu living generos, vitrat si cu acces pe o terasa acoperita, zona de dining, bucatarie inchisa, grup sanitar spatios cu geam si un alt acces pe o terasa acoperita, din zona bucatariei – ambele terase permitand accesul la piscina si in gradina frumos ingrijita si amenajta;
– la etaj, se afla zona de seara, cu cele trei dormitoare mari, doua bai mari, zone de dressing si tot confortul necesar.
Alte beneficii:
– sistem de irigare automatizat cu aspersoare
– parchet din lemn masiv de nuc, in toata casa
– zone vitrate mari, aparate de aer conditionat
Complexul in care se afla proprietatea este situat intr-o zona noua de case din zona Fundeni-Dobroiesti, este prevazut cu bariere, drumuri de acces asfaltate, oferind un confort premium din punct de vedere confort fonic, spatii verzi si peisagistica.
Proprietatea este disponibila imediat atat pentru inchiriere, cat si pentru vanzare
Mai multe informatii va pot fi oferite in timpul intalnirii pentru vizionare.

Detalii

  • Contorizare: Apometre, Contor electric, Contor gaz
  • Dotări: Aer condiționat, Aragaz, Cabină de duș, Cadă, Dressing, Duș exterior, Frigider, Mașină de spălat rufe, Mașină de spălat vase, Scară interioară, TV

Proprietati similare